AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirlenmiş gelinlik görmek

Kahve falında kirlenmiş gelinlik görmek

Kahve falında kirlenmiş gelinlik görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, işinden geri kalacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kirlenmiş gelinlik gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizin veya yaratıcılığınızın size daha fazla maddi getirileri olabilir.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kirli gelinlik giymek helal ve geniş rızık elde edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında kirli gelinlik yıkamak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli gelinlik görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında kirlenmiş gelinlik görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet eder.

Kahve falında kirli göle girmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü kirli görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir