AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşiller içinde koşmak

Kahve falında yeşiller içinde koşmak

Kahve falında yeşiller içinde koşmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sorumluluk alacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına yorulur.

Kahve falında yeşiller içinde koşmak gördüyseniz:

  • Söylenenlerin ya da tavsiye edilen şeylerin altında yatan nedenleri araştırmanızda fayda var.

Kahve falında yeşillikler içinde koşmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yeşillik içinde koşmak yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşiller içinde koşmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin içinde koşmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında cami içinde koşmak sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar içinde koşmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde koşmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında orman içinde koşmak huzurlu ve mutlu olunacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir