AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış gitar görmek

Kahve falında kırılmış gitar görmek

Kahve falında kırılmış gitar görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kazancın devamlı olacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış gitar gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuyu biraz daha gözlemlerseniz incelikleri hemen farkedebilirsiniz.

Kahve falında kırılmış gitar görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gitarın kırıldığını görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında sahnede gitar çalmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gitar kırmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gitar çalmayı öğrenmek büyük bir kazanç elde edileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında gitar aldığını görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gitar çaldığını görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık gitar görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir