AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitar kırmak

Kahve falında gitar kırmak

Kahve falında gitar kırmak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında gitar kırmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında gitar kırmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gitar hediye almak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında elektro gitar görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında gitar sesi duymak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gitar çalmaya çalışmak başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işarettir.

Kahve falında gitar çaldığını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulur.

Kahve falında bozuk gitar görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gitar dinlemek çok doğru bir yol tutulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir