AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla gülmek

Kahve falında arkadaşlarla gülmek

Kahve falında arkadaşlarla gülmek hayır getirecek yollara girileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla gülmek gördüyseniz:

  • Arkadaş gurubunuzla etkinliklerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında bir arkadaşının güldüğünü görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına gülmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla gülmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın güldüğünü görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla güldüğünü görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının güldüğünü görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla gülmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına işarettir.

Kahve falında koşarak gülmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir