AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla evli olmak

Kahve falında arkadaşınla evli olmak

Kahve falında arkadaşınla evli olmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sonunda mutlu olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşınla evli olmak gördüyseniz:

  • Yeni maceralara atılmadan önce elinizdeki şeyleri kaybetmemeniz gerektiğini unutmayın.

Kahve falında erkek arkadaşını evli görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarını evli görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir arkadaşını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşını gelinlikle görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla evli olmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında evli arkadaşının evlendiğini görmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, korkularının yok olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir