AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık parmak görmek

Kahve falında kırık parmak görmek

Kahve falında kırık parmak görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, iş hayatında başarılı olmaya, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok daha fazla adım atacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında kırık parmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Kahve falında kırık parmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık parmak görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işarettir.

Kahve falında parmağını kırık görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık kelepçe görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık bilgisayar görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardağın kırık olduğunu görmek sorunlar altında ezileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık bardak görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık leğen görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir