AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişini kırık görmek

Kahve falında başkasının dişini kırık görmek

Kahve falında başkasının dişini kırık görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarının biteceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının dişini kırık gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Kahve falında kırık dişi çekmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dişini kırık görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında başkasının dişini kırık görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi kırık birini görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi kırık görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ön dişi kırık görmek hayırlı kararlar verileceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık dişi çıkarmak huzur ve şifa bulacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dişinin kırık olduğunu görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir