AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kırık görmek

Kahve falında dişi kırık görmek

Kahve falında dişi kırık görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayattan her istediğini alacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında dişi kırık gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlar mevcut yaşam tarzınızda istikrar sağlamanıza yardım edecek değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında dişi kırık birini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık dişi çekmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi kırık tarak görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişini kırık görmek bazı operasyonlar geçireceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine delalet eder.

Kahve falında dişin kırık olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ön dişi kırık görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini kırık görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, endişelerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık dişi çıkarmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir