AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık çıkık görmek

Kahve falında kırık çıkık görmek

Kahve falında kırık çıkık görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, tövbe etmeden vefata, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kırık çıkık gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Kahve falında kırık çıkık görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalça çıkığı görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık merdivenden inmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırığı kusmak rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, tatsızlıklar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gözlüğü kırık görmek eline geçen malları tutamayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kırık pirinç görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında ağızda kırık diş görmek anne baba dualarının alınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir