Kahve falında kiremitlik görmek

Kahve falında kiremitlik görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiremitlik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Kahve falında kiremitlik görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalettir.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Kahve falında kiremit almak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kiremit görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına inanılır.

Kahve falında kiremit kırmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık kiremit görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında çatıda kiremit görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kiremitli çatı görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top