AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ve vişne görmek

Kahve falında kiraz ve vişne görmek

Kahve falında kiraz ve vişne görmek sadece kendisini düşüneceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında kiraz ve vişne gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kiraz ve vişne görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında vişne veya kiraz görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işaret eder.

Kahve falında vişne kiraz toplamak gözyaşlarının dineceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet eder.

Kahve falında vişne kiraz görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında vişne kiraz yemek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz vişne yemek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vişneli pasta görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daldan vişne toplamak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir