AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kiraz vermek

Kahve falında ölüye kiraz vermek

Kahve falında ölüye kiraz vermek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye kiraz vermek gördüyseniz:

  • Maddi ya da sağlıkla ilgili konularda yapacağınız seçimlerde veya kararlarda etkili olabilecek bilgi veya haberlere ulaşmak araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüden kiraz almak kötü ve hasta günler geçireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında ölüye kiraz vermek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında çiçek açmış kiraz ağacı görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplanmış kiraz görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta kiraz görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut ve kiraz yemek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve kiraz görmek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, amaçlarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış kiraz görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir