AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz çalmak

Kahve falında kiraz çalmak

Kahve falında kiraz çalmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kiraz çalmak gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı gözden geçirin.

Kahve falında kiraz çalmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta kırmızı kiraz görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, çalışıyorsa terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz kiraz toplamak hayata karşı cesaretleneceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kiraz almak sevdiği bazı kişileri kıracağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında napolyon kirazı yemek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kış mevsiminde kiraz görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında kiraz toplayıp yemek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ve şeftali görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir