AnaSayfa / Genel / Kahve falında king kong görmek

Kahve falında king kong görmek

Kahve falında king kong görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, her geçen gün sorunların artacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine inanılır.

Kahve falında king kong gördüyseniz:

  • Başkalarının ilişkileriyle uğraşmak yerine kendi ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında kin duymak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında king kong görmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kina gecesine gitmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında kin tutmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kendi kina gecesi olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kinali ayak görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kina gecesi gitmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında basina kina yakmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir