AnaSayfa / Genel / Kahve falında kınalı kadın görmek

Kahve falında kınalı kadın görmek

Kahve falında kınalı kadın görmek bahtın açık olmasına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, yüzün güleceğine inanılır.

Kahve falında kınalı kadın gördüyseniz:

  • Farkındalığınız yüksek veya bazı konularda her zamankinden daha hassassınız.

Kahve falında kınalı kadın görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, her daim Allah yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri kınalı kadın görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kına eğlencesi görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kına yoğurduğunu görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet eder.

Kahve falında damada kına yakmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına inanılır.

Kahve falında kına ve mum görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında avuçta kına görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalet eder.

Kahve falında saça siyah kına yakmak fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir