AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına sarılarak ağlamak

Kahve falında arkadaşına sarılarak ağlamak

Kahve falında arkadaşına sarılarak ağlamak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, her geçen gün sorunların artacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına sarılarak ağlamak gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Kahve falında arkadaşına sarılarak ağlamak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarına sarılıp ağlamak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına sarılıp ağlamak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa sarılıp ağlamak bolluk ve bereketin artacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşa sarılmak ağlamak fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşına sarılmak ağlamak falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölüye sarılıp ağlamak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir