AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına örtüsü görmek

Kahve falında kına örtüsü görmek

Kahve falında kına örtüsü görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına yorulur.

Kahve falında kına örtüsü gördüyseniz:

  • Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir.

Kahve falında kırmızı kına örtüsü görmek hayatının zaferlerle dolacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kına örtüsü görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine inanılır.

Kahve falında dantel örtü görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Kahve falında örtülü görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yatak örtüsü düzeltmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başının örtülü olduğunu görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi masa örtüsü görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, güzel günler için yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz yatak örtüsü görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir