Kahve falında yer yatağı hazırlamak

Kahve falında yer yatağı hazırlamak zorluklarının biteceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, özlemelerin son bulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer yatağı hazırlamak gördüyseniz:

  • Genellikle yardım etme konusundaki ısrarınız takdire şayandır.

Kahve falında yer yatağı hazırlamak çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, anne duasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine yatak hazırlamak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine inanılır.

Kahve falında misafir için yatak hazırlamak yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine yatak hazırlamak çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sünnet yatağı hazırlamak mutlu ve keyifli hissedeceğine, halsizleşeceğine delalettir.

Kahve falında yatak hazırlamak kişinin kazancının çoğalacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında misafire yatak hazırlamak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında gelin yatağı hazırlamak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top