AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın kılçığını görmek

Kahve falında balığın kılçığını görmek

Kahve falında balığın kılçığını görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, çok zengin olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulur.

Kahve falında balığın kılçığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında ağzından balık kılçığı çıkarmak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kılçığı yemek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kılçıklı balık görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında balık kılçığı görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Kahve falında kılçıksız balık görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Kahve falında balık kılçığı ayıklamak hilekar ve zayıf tanıdığa, çok büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Kahve falında balık kılçığı temizlemek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir