AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamsi kılçığı görmek

Kahve falında hamsi kılçığı görmek

Kahve falında hamsi kılçığı görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamsi kılçığı gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında hamsi kılçığı görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işaret eder.

Kahve falında balık kılçığı kusmak eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında balığın kılçığını temizlemek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, maddi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kılçıklı balık yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılçık yemek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza alamet eder.

Kahve falında kılçık görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılçıklı balık görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir