AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl yemek

Kahve falında kıl yemek

Kahve falında kıl yemek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında kıl yemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Kahve falında yemek üzerinde kıl görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Kahve falında yemeğinde kıl görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemekten kıl çıkması görmek önemli yerlere geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yemekten kıl toplamak yaptığı iş ile başarılı olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında kıl yemek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet eder.

Kahve falında yemek yerken kıl görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemekte kıl çıktığını görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemekte kıl görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir