AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemekte kıl görmek

Kahve falında yemekte kıl görmek

Kahve falında yemekte kıl görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yemekte kıl gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Kahve falında yemekten kıl çıkarmak aydınlanacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işarettir.

Kahve falında kıl yemek görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kıllı balık yemek duygularının karşılıklı olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemekten kıl toplamak kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemekte kıl görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kılı yemek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına alamet eder.

Kahve falında yemekte saç kılı görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kıllı et yemek çok büyük adımlar atılacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir