AnaSayfa / Genel / Kahve falında işinden çıkarılmak

Kahve falında işinden çıkarılmak

Kahve falında işinden çıkarılmak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yol göstereceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işinden çıkarılmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Kahve falında iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, gerçek mutluluğu tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işinden çıkarılmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Kahve falında işinden çıkarıldığını görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinden çıkarılmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinden çıkarıldığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında patronun işten çıkardığını görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıkartmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir