AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl çektirmek

Kahve falında kıl çektirmek

Kahve falında kıl çektirmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kıl çektirmek gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında kıl çektirmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıl çektiğini görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rahim filmi çektirmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dişini çektiğini görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bebekle fotoğraf çektirmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında semah çekenleri görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında film çektiğini görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakandan çek almak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, bol bol moral depolanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir