AnaSayfa / Genel / Kahve falında alacaklı olduğu kişiyi görmek

Kahve falında alacaklı olduğu kişiyi görmek

Kahve falında alacaklı olduğu kişiyi görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, şansın yüze güleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında alacaklı olduğu kişiyi gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında alacaklı olduğun kişiyi görmek işlerin düzgün gideceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alacaklı olduğu kişiyi görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alacağın olan kişiyi görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev alacağını söylemek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alacaklı birini görmek zorlukların son bulacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinden alacaklı olmak sözler sarf edeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev alacak olmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında alacağını almak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir