AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yalvardığını görmek

Kahve falında arkadaşının yalvardığını görmek

Kahve falında arkadaşının yalvardığını görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, saygın biri haline geleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yalvardığını gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Kahve falında arkadaşına yalvarmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yalvardığını görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulur.

Kahve falında yabancı birine yalvarmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağlayarak yalvarmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında birine ağlayarak yalvarmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında kocaya yalvarmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında eski kocaya yalvarmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında azraile yalvarmak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir