AnaSayfa / Genel / Kahve falında azraile yalvarmak

Kahve falında azraile yalvarmak

Kahve falında azraile yalvarmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında azraile yalvarmak gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri kırıcı olmamaya gayret ederek reddetmelisiniz.

Kahve falında birine ağlayarak yalvarmak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, namının yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında eski kocaya yalvarmak kazancının bereketleneceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında doktora yalvarmak ipliklerini pazara çıkaracağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına delalettir.

Kahve falında diz çöküp yalvarmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, günahtan temizlenmeye işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana yalvarmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında birisine yalvarmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayıp yalvarmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye yalvardığını görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir