AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının uyuşturucu kullandığını görmek

Kahve falında arkadaşının uyuşturucu kullandığını görmek

Kahve falında arkadaşının uyuşturucu kullandığını görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayallerin yarıda kalacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının uyuşturucu kullandığını gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Kahve falında bir arkadaşının araba kullandığını görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının araba kullandığını görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının arabasını kullanmak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının araba kullanmak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın araba kullandığını görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının uyuşturucu kullandığını görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kazançlı kapıların açılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının uyuşturucu kullandığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında penaltı kullanmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir