AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının araba kullanmak

Kahve falında arkadaşının araba kullanmak

Kahve falında arkadaşının araba kullanmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, ömrünün de uzun olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının araba kullanmak gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Kahve falında arkadaşımın araba kullandığını görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının araba kullandığını görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının araba kullandığını görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının arabasını kullanmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, büyük savaşların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının araba kullanmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı yolda araba kullanmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada araba kullanmak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin araba kullandığını görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir