AnaSayfa / Genel / Kahve falında penaltı kullanmak

Kahve falında penaltı kullanmak

Kahve falında penaltı kullanmak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Kahve falında penaltı kullanmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında penaltı kullanmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, büyük miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında penaltı atmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına inanılır.

Kahve falında penaltı görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabaya kullanmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına işarettir.

Kahve falında ok ve yay kullanmak zamanla daha çok para elde edeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında virajlı yolda araba kullanmak konforlu ve rahat hale geleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıç kullanmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kullandığı arabada olmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ele geçen kazancın azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir