AnaSayfa / Genel / Kahve falında kese içinde bebek görmek

Kahve falında kese içinde bebek görmek

Kahve falında kese içinde bebek görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kese içinde bebek gördüyseniz:

  • Herkes inanç, felsefe veya düşüncelerini karşı tarafa kabul ettirme çabasında olabilir.

Kahve falında kese içinde bebek görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kese içinde altın görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında bebek kesesi görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında tavuk kesen birini görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak kesen birini görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, engel teşkil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu kesen birini görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında hamam kese görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında ağaç kesen adam görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir