AnaSayfa / Genel / Kahve falında kerpiç ev yapmak

Kahve falında kerpiç ev yapmak

Kahve falında kerpiç ev yapmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, toparlanacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir eve sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kerpiç ev yapmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Kahve falında kerpiçten ev yapmak yokluk çekeceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kerpiç ev yapmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kerpiç eve taşınmak umutlarının yarım kalmayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kerpiçten evler görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kerpiç evde oturmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kazanılan paranın artacağına işarettir.

Kahve falında eski kerpiç ev görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, bazı kayıplar olabileceğine işarettir.

Kahve falında suyun üstüne ev yapmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalettir.

Kahve falında görülen ev yapmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir