AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kerpiç ev görmek

Kahve falında eski kerpiç ev görmek

Kahve falında eski kerpiç ev görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kerpiç ev gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Kahve falında eski kerpiç ev görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kerpiçten evler görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında kerpiçten ev yapmak çaresiz kalacağına, gün yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kerpiç evde oturmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında kerpiç eve taşınmak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında kerpiç ev yapmak çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında eski evden çıkmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir ev satın almak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir