AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanaması olmak

Kahve falında adet kanaması olmak

Kahve falında adet kanaması olmak dertlerine derman bulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında adet kanaması olmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Kahve falında adet kanaması görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında adet kanaması olmak ticaretinin de bozulmayacağına, bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adet kanama görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, vefakar bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında adet kanaması geçirmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kanaması geldiğini görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağının kanamasını görmek çok rahat bir döneme girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanaması gelmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir