AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta binmek

Kahve falında sırta binmek

Kahve falında sırta binmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, isteklerin yerine geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırta binmek gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında adamın sırtına binmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, acılarını dindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının sırtına binmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yunus balığının sırtına binmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında aslanın sırtına binmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında inek sırtına binmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin sırtına binmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtına binmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek sırtına binmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir