AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendir ipi görmek

Kahve falında kendir ipi görmek

Kahve falında kendir ipi görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendir ipi gördüyseniz:

  • Erkekseniz eşinizin hamileliği size gereğinden çok masraf açabilir.

Kahve falında kendir ipi görmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendir görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Kahve falında kendir soymak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz dikiş ipi görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında birini ipte asılı görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli yumak ip görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına rivayet eder.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında iple bağlı olmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir