AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini zayıf ve güzel görmek

Kahve falında kendini zayıf ve güzel görmek

Kahve falında kendini zayıf ve güzel görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, mutlu günler yaşanacağına, hastalıkların uzak duracağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında kendini zayıf ve güzel gördüyseniz:

  • Bazı işleri halletme biçiminizi değiştirebilirsiniz.

Kahve falında zayıf ve güzel görünmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini zayıf ve güzel görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı zayıflamış görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işarettir.

Kahve falında zayıf görünmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunu zayıflamış görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf not görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı çok zayıf görmek kafasının da rahat edeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını zayıf görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir