AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir evde yemek yemek

Kahve falında yabancı bir evde yemek yemek

Kahve falında yabancı bir evde yemek yemek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, dünya malı edineceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir evde yemek yemek gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir evde yemek yemek maddi ve manevi zarara uğranacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı evde yemek yemek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yabancı kadınlar görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir eve gitmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı evde uyumak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı eve girmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı evde olduğunu görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında evde yabancı adamlar görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir