Kahve falında yabancı evde olduğunu görmek

Kahve falında yabancı evde olduğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı evde olduğunu gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında yabancı evler görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı evde yemek yemek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı ev görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında evde bir yabancı görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulur.

Kahve falında evde yabancı kadın görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı evde yatmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir ev görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı evde banyo yapmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir