AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir evi temizlemek

Kahve falında yabancı bir evi temizlemek

Kahve falında yabancı bir evi temizlemek çekilen sıkıntıların son bulacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir evi temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizinle ilgili izlenimlerini veya düşüncelerini değiştirmeye çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında yabancı bir evi temizlemek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eve yabancı birinin girdiğini görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına yorulur.

Kahve falında yabancı eve girmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı evde yıkanmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı evde yemek yemek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı eve taşınmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında evde yabancı erkek görmek zahmete ve çileye düşeceğine, yanlış adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında yabancı evde yatmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir