Kahve falında yabancı eve taşınmak

Kahve falında yabancı eve taşınmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı eve taşınmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durun.

Kahve falında yabancı eve taşınmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yabancı ülkeye taşınmak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında küçük eve taşınmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir evden başka eve taşınmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir eve taşınmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında evinden başka eve taşınmak en küçük sorunda parlayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evden taşındığını görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına alamet eder.

Kahve falında eski oturduğum eve taşınmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, daima afiyette olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir