AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet hali görmek

Kahve falında adet hali görmek

Kahve falında adet hali görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yeni şeyler deneneceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında adet hali gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Kahve falında adet halini görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında adet hali görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde fil görmek parasını ve işini kaybedeceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına işarettir.

Kahve falında sürü halinde köpek görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalettir.

Kahve falında tane halinde mısır görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde kedi görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde siyah köpek görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında bebeklik halini görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir