AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yüzerken görmek

Kahve falında suda yüzerken görmek

Kahve falında suda yüzerken görmek hayırlı bir işe başlayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda yüzerken gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Kahve falında suda yüzen kadın görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen birini görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında suda yüzen fare görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında suda yüzerken yılan görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen inek görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında suda yüzen yılan görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında suda yüzen koyun görmek çok güzel adımlar atılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında birini suda yüzerken görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir