AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini şık görmek

Kahve falında kendini şık görmek

Kahve falında kendini şık görmek malvarlığının artacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, ağız tadının da kaçacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini şık gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında şık ayakkabı giymek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok şık bir elbise giymek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şık çanta görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalettir.

Kahve falında şık olmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında şık abiye giymek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında şık bir elbise giymek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok şık giyinmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah şık elbise giymek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir