AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandaldan inmek

Kahve falında sandaldan inmek

Kahve falında sandaldan inmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında sandaldan inmek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak bağımsız davranışlar içinde olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında sandaldan inmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine inanılır.

Kahve falında gemi sandal görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalla kürek çekmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gece sandala binmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında sandal ağacı görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde sandal görmek daha rahat bir nefes alacağına, duymadığı sözleri duyacağına delalet eder.

Kahve falında gölde sandal görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sandal görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir