AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sakal bıraktığını görmek

Kahve falında arkadaşının sakal bıraktığını görmek

Kahve falında arkadaşının sakal bıraktığını görmek hanesine huzurun dolacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, çok büyük ses getireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sakal bıraktığını gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında arkadaşında sakal görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını sakallı görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının sakal bıraktığını görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sakalını görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını sakallı görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını sakal görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı sakal görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakalını yarım kesmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir