AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sakalını görmek

Kahve falında arkadaşının sakalını görmek

Kahve falında arkadaşının sakalını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, her daim Allah yolunda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sakalını gördüyseniz:

  • Bir toplantı ya da kutlama aşk hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında arkadaşında sakal görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı sakal görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sakalını görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını sakallı görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşını sakallı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sakal bıraktığını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sakal görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa sakal görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir