AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını sakallı görmek

Kahve falında arkadaşını sakallı görmek

Kahve falında arkadaşını sakallı görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, başarısının yükseleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını sakallı gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Kahve falında arkadaşı sakal görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşında sakal görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını sakal görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını sakallı görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sakalını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşını sakallı görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının sakal bıraktığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işinde büyük başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal görmek rahat bir hayata başlayacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir