AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sabunlu görmek

Kahve falında kendini sabunlu görmek

Kahve falında kendini sabunlu görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini sabunlu gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Kahve falında sabun hediye etmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete sabun düşürmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalettir.

Kahve falında sabunlu su içmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına inanılır.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak hedeflere ulaşılacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında su ve sabun görmek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında mor sabun görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birine sabun almak büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir